Tijdens de campagne worden wij geholpen door lokale ICT bedrijven. Deze lokale bedrijven kunnen u adviseren bij het maken van de keuze voor glasvezel of het afsluiten van een abonnement. Hieronder vind u de gegevens van deze lokale dealers:

Bontekoe IT, Sprundel

Bontekoe IT is een no-nonsense IT partner in de digitale wereld. Met ruim 20 jaar ervaring in MKB en groot zakelijk is Bontekoe IT gespecialiseerd in het realiseren van een stabiele en veilige digitale fundering waar uw bedrijf op kan bouwen. ICT moet gewoon werken, altijd, zodat de digitale werkzaamheden in uw bedrijf snel en efficiƫnt plaats vinden.

Met passie en ervaring helpt Bontekoe IT graag bedrijven, consumenten en zakelijke gebruikers bij de overstap naar de digitale snelweg. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

info@Bontekoe.IT
Klein Zundertseweg 3
4714 RR Sprundel

Evers Automatisering Sprundel

Evers Automatisering is een jong, dynamisch ICT-bedrijf dat beschikt over up-to-date kennis van de modernste technieken. Wij zijn voor onze zakelijke klanten een volwaardige ICT-afdeling buiten de deur en zorgen ervoor dat de ICT-omgeving van onze relaties optimaal en continu werkt. Voortdurend blijven wij op de hoogte van de nieuwste gadgets en ontwikkelingen op technologisch vlak. Voor onze particuliere klanten vervullen wij de rol van vraagbaak tot en met totaal ontzorging waar gewenst.

Evers Automatisering wil graag meedenken met de inwoners van het buitengebied die een glasvezel aansluiting wensen en hierover nog onduidelijkheden hebben over de aansluiting op het eigen computernetwerk, televisies en/of telefoons. Hierbij zal gekeken worden om zo veel mogelijk de reeds aanwezige apparatuur te behouden. Voor zakelijke klanten kunnen wij een inventarisatie uitvoeren van de huidige ICT-infrastructuur en de benodigde aanpassingen om de nieuwe glasvezel verbinding zo goed en optimaal mogelijk in te zetten en te benutten.

Contact

Evers Automatisering

Home

Telefonisch: 0165-201070
Bezoekadres: Vorenseindseweg 55, 4714 RG Sprundel
De standaard openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30-18.00
Op verzoek kan een afspraak buiten kantooruren gemaakt worden.

 

ADMX SYSTEEMBEHEER SCHIJF

ADMX heeft een sterke focus op de zakelijke markt maar voorziet ook particuliere klanten van allerhande systeembeheer diensten. Dit gaat van het aanleggen van een netwerkkabel tot verkoop en reparatie van pc, laptop, server en configuratie van volledige computernetwerken. De ICT markt is constant in beweging en daar ligt een belangrijke rol voor ADMX om klanten zo goed mogelijk te adviseren en begeleiden naar een optimaal computersysteem.

Graag sta ik, Antal Delahaije, mede inwoners van het buitengebied Rucphen met raad en daad bij voor aansluiting op het glasvezel netwerk.

Indien gewenst kan ik op locatie komen kijken naar de situatie en advies geven hoe alles op een betrouwbare manier aan te sluiten is. Bedrijven maar zeker ook particulieren zullen veel profijt hebben van de mogelijkheden van een snelle internet verbinding en zijn hiermee verzekerd van een toekomstbestendige verbinding. Heeft u vragen of twijfels neem dan contact op en we bekijken samen uw persoonlijke situatie.

CONTACT
ADMX Systeembeheer
www.admx.nl
Contactpersoon: Dhr. Antal Delahaije
Email: antal@admx.nl
Telefoon: 0165-344934

Adres: Hoeksestraat 30, 4721 SP Schijf
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur
Een afspraak buiten openingstijden is geen probleem.