01-05-2020
Nieuwe providers op Breedband Buitengebied Rucphen netwerk!

Tijdens de vraagbundeling en het eerste jaar, heeft provider Plinq geholpen om de vraagbundeling positief af te ronden, hiermee waren zij de enige  actieve provider waren op het netwerk.

Zoals tijdens de initiële vraagbundeling is aangekondigd gaat het netwerk van Breedband Buitengebied Rucphen (BBR) open voor meerdere providers.

 Keuzevrijheid voor de consument

Per 01-05-2020 is het netwerk opengesteld voor providers.
Na een interessepeiling en  zorgvuldige selectie, zijn wij verheugd om te  vermelden dat er 3 nieuwe providers op het netwerk diensten gaan leveren.

Dit zijn :  Fiber Nederland -Glasnet en Onvi

Overstappen

Heeft u reeds een glasvezelverbinding van BBR, en u wilt overstappen naar een andere provider dan is dit mogelijk.

U kunt zich rechtstreeks melden bij de nieuwe provider om de overstap af te stemmen, dit in achtneming van de contracttermijn met de huidige provider.

(Dit is minimaal 12 maanden na activatie van uw verbinding en in achtneming van de opzegtermijn)

Heeft u nog geen aansluiting en wilt u, zoals 800 andere inwoners, ook een glasvezelaansluiting?

Met de openstelling van het netwerk hanteren wij een speciaal tijdelijk actietarief om alsnog aangesloten te worden,  dat geldt  voor de periode van   01-05-2020 tot 01-09-2020.
U heeft 2 mogelijkheden voor het vastrecht:

  • Eenmalige afkoop a € 1495,- incl. BTW
  • Maandelijkse vastrechtvergoeding a  € 12,50 p/m incl. BTW.

U kunt zich hiervoor aanmelden bij de provider naar keuze.

Meer informatie over de openstelling van het netwerk en de nieuwe providers kunt u vinden op www.breedbandbuitengebiedrucphen.nl/providers

5-2-2020
Providers:
Tijdens de start van de eerste glasvezel campagne (eind 2017)  heeft BBR aangegeven dat het doel is om op termijn meerdere providers (Internet-TV-Telefonie) actief te hebben op het glasvezelnetwerk.De eerste verkennende gesprekken met verschillende providers zijn gestart en uiteraard houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

10-10-2019
Provider Plinq is installatie afspraken aan het inplannen om de glasvezelverbindingen bij u thuis te activeren.

Is er nog geen afspraak ingepland en is onderstaande glasvezelkastje bij u afgemonteerd? In dat geval kunt u ook zelf een afspraak inplannen via 088-7768444.

1-7-2019 Per 1 juli 2019 is de officiële vraagbundeling afgerond. Het is zodoende niet meer mogelijk om u direct in te schrijven. Het is echter nog wel mogelijk om uw interesse in glasvezel kenbaar te maken. U stuurt daarvoor een mail naar info@breedg.site.transip.me