Razendsnel & stabiel internet

Kiest u voor glasvezel dan krijgt u straks standaard internet met een snelheid van 150 mbps up- en down. Doordat iedere woning zijn eigen aansluiting krijgt hoeft u deze snelheid niet te delen en profiteert u van een gegarandeerd hoge internetsnelheid. Met glasvezel is het tevens mogelijk om uw internetsnelheid te verhogen naar bijvoorbeeld 250 of 500 mbps. De internetverbindingen van PLINQ hebben standaard gratis Wifi, geen datalimiet en mogelijkheid voor gratis e-mail.

Voordelige telefoneren

Wanneer u kiest voor telefonie van PLINQ dan belt u zeer voordelig. Bij PLINQ belt u tot wel 30% goedkoper als bij andere providers. Standaard belt u zonder starttarief voor 2 cent per minuut naar de vaste nummers en voor 17 cent per minuut naar de mobiele nummers, tevens zonder starttarief. Kiest u voor telefonie dan kunt u uw huidige telefoonnummer behouden en gebruik maken van gratis voicemail en doorschakeling. Abonnees bellen onderling gratis.Belt u vrij regelmatig? Kies dan voor één van de onbeperkt belbundels.

telefonie slider1

 

Televisie 1
Televisie

Kiest u voor televisie van PLINQ dan ontvangt u standaard ruim 57 basiszenders waarvan 27 in HD-kwaliteit. Het basispakket is een samenstelling van de meest gekeken zenders en kan eenvoudig uitgebreid worden. Klik hier voor het zenderoverzicht. Standaard krijgt u van ons één interactieve televisie ontvanger in bruikleen. Wilt u meerdere tv’s aansluiten dan kunt u een extra ontvanger bestellen.  De interactieve tv ontvanger dient middels een UTP kabel (netwerkkabel) aangesloten te worden op het modem. Daarnaast ontvangt u tevens een ruim aanbod aan digitale radiozenders. Klik hier voor het radiozenderoverzicht.

 

Interactieve televisie

Met interactieve televisie van PLINQ hoeft u nooit meer iets te missen. U kunt namelijk eenvoudig zelf meerdere programma’s tegelijk opnemen of live tv pauzeren. Met uitzending gemist hoeft u geen programma’s meer op te nemen, maar kijkt u de programma’s van NPO 1, 2 en 3 gewoon terug wanneer het u beter uitkomt. Om gebruik te kunnen maken van interactieve tv van PLINQ heeft u een interactieve tv ontvanger nodig. Deze krijg u in bruikleen en kan rechtstreeks op het modem aangesloten worden door middel van een UTP-kabel.

 

Zakelijk glasvezel voor u als ondernemer

Als ondernemer in Rucphen heeft u momenteel de unieke mogelijkheid om aangesloten te worden op de glasvezel. Als ondernemer doet u tegenwoordig steeds meer online, de hoeveelheid data die u verbruikt neemt enorm toe. Onze huidige internetverbindingen worden steeds trager en kunnen niet meer voorzien in de groeiende behoefte aan voldoende bandbreedte. Glasvezel is de enige techniek, die deze groeiende vraag naar capaciteit aan kan. Met een glasvezelverbinding van Breedband Buitengebied Rucphen bent u dan ook voorzien van een toekomstvaste internetverbinding.

Samen met onze provider PLINQ bieden wij verschillende MKB pakketten aan. Deze pakketten zijn bij uitstek geschikt voor MKB bedrijven of ondernemers met een bedrijf aan huis. U krijgt toegang tot een uiterst stabiele en betrouwbare dienst met de bijbehorende zakelijke service. Deze verbinding is essentieel om uw bedrijfsactiviteiten goed te kunnen uitvoeren.

Internet vormt bij PLINQ altijd de basis van uw abonnement. Bovenop uw internetverbinding kunt u eenvoudig uw pakket uitbreiden met bijvoorbeeld telefonie of televisie. In tegenstelling tot veel zakelijke providers krijgt u bij PLINQ de mogelijkheid om televisie aan uw abonnement toe te voegen. Maximale keuzevrijheid, noemen zij dit. Alle extra opties zijn maandelijks aan-en uit te zetten. U betaalt hierdoor nooit onnodig teveel.

Waarom een zakelijke aansluiting via Breedband Buitengebied Rucphen?

Kiest u voor een zakelijke aansluiting van Breedband Buitengebied Rucphen dan heeft u altijd toegang tot een goed bereikbare klantenservice, zonder lange wachttijden of vervelende keuzemenu’s. Ook buiten kantoortijden.

Is er sprake van een storing dan profiteert u van korte oplostijden door onze lokale aanwezigheid. Als ervaren partner leveren wij samen met onze provider een stabiele en betrouwbare dienst en bieden wij u een kwalitatief hoogwaardige service.

Direct inschrijven!

Zakelijk internet

Met zakelijk internet via de glasvezel krijgt u toegang tot een uiterst stabiele en betrouwbare internetverbinding. U ontvangt standaard een internetverbinding met minimaal 150 mbps up-en down. Deze snelheden zijn met glasvezel eenvoudig te verhogen naar bijvoorbeeld 250 of 500 mbps. Zakelijke glasvezelverbinding worden standaard geleverd met een vast IP-adres. Een groot voordeel aan glasvezel is dat u deze verbinding niet hoeft te delen. Ieder bedrijfspand of woning krijgt zijn eigen aansluiting. Hierdoor krijgt u een gegarandeerd hoge snelheid. Daarnaast is bij glasvezel de up-en downloadsnelheid gelijk. Zo heeft u altijd toegang tot een kwalitatief hoogwaardige verbinding.

 

zakelijk internet 1
pinnen loosdrecht
Pinnen over IP

Gebruik maken van een pinapparaat is geen enkel probleem met een zakelijke internetverbinding van PLINQ. U kunt namelijk gratis gebruik maken van pinnen over IP. Uw pinapparaat kan eenvoudig worden aangesloten op uw modem en direct in gebruik worden genomen.

Gebruik van uw alarmsysteem

Maakt u gebruik van een alarmsysteem? Dit is mogelijk met een internetverbinding via de glasvezel. Steeds meer alarmsystemen zijn geschikt voor alarmering via het internet. Heeft u een alarmsysteem dat werkt op een telefoonlijn dan is er een aanpassing nodig voordat deze zal functioneren. Wij adviseren u om dit even goed te informeren bij de leverancier van uw alarmsysteem.

alarmsysteem
Zakelijk telefonie

Onze MKB pakketten worden standaard geleverd met twee gesprekskanalen met twee nummers. Uw pakket is eenvoudig uit te breiden met meerdere gesprekskanalen. Nummerbehoud is uiteraard mogelijk. Daarnaast levert PLINQ maatwerkoplossing voor telefonie. De managed voice dienst van PLINQ is gebaseerd op basis van VOIP (voice over IP), ook wel bellen via het internet. Met deze zakelijke telefonieoplossing hoeft u niet meer de centrale telefonieapparatuur in uw bedrijf aan te leggen en onderhouden. U maakt gebruik van de virtuele telefooncentrales van PLINQ.

Door middel van een vaste vergoeding per werkplek maakt u gebruik van onze geavanceerde telefooncentrale en de bijbehorende mogelijkheden. Doordat u een vaste vergoeding betaalt weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u nooit te maken met onverwacht hoge kosten. Daarnaast hoeft u ook geen hoge kosten te maken voor het onderhoud van uw telefooncentrale.

Televisie in combinatie met uw abonnement

In tegenstelling tot veel zakelijke providers kunt u bij PLINQ uw internetverbinding uitbreiden met televisie. Gemakkelijk, want zo kunt u alles bij één partij onderbrengen. Kiest u voor televisie van PLINQ dan heeft u tal van mogelijkheden. Standaard ontvangt u altijd ruim 50 zenders in de basis, waarvan 14 in HD-kwaliteit. Klik hier voor het zenderoverzicht. Daarnaast kunt u kiezen voor tal van interactieve mogelijkheden zoals opnemen, pauzeren of uitzending gemist. Ideaal, want met dit pakket kunt u zakelijk en privé goed combineren.

televisie slider5
Zakelijke maatwerkoplossingen

Heeft u een onderneming en heeft u behoefte aan persoonlijk advies of een zakelijke maatwerkoplossing op basis van uw behoefte? Dit is mogelijk. De adviseurs van PLINQ komen graag in contact om de mogelijkheden met u te bespreken.

Glasvezel wat kan ik ermee?

Een goede bandbreedteverbinding is tegenwoordig onmisbaar. Alles loopt via het internet.  Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe werken, waarbij mensen tegenwoordig steeds vaker (gedeeltelijk) vanuit huis werken of camerabeveiliging om uw eigendommen zelf te kunnen bewaken. Hiervoor is een goede internetverbinding met hoge up-en downloadsnelheid essentieel.Daarnaast kunt u met een goede bandbreedteverbinding ook ruimte reserveren, zodat u bijvoorbeeld uw klanten gratis WIFI kunt aanbieden. Glasvezel biedt ons tal van mogelijkheden, nu en in de toekomst.